Καλλιτέχνης:

Τρεις Γραμμές

Το εργαστήριο «Τρεις Γραμμές», της Κωνσταντίνας Παρδάλη και του Δημοσθένη Κόκκαλη, λειτουργεί από το 1989 και προτείνει μια ευρεία γκάμα χειροποίητων αντικειμένων κεραμικής. Οι δημιουργοί επιλέγουν τον συνδυασμό δύο τεχνικών κεραμικής, terra sigillata και racu, που τους επιτρέπουν να εκφραστούν μέσω σύγχρονων διακοσμητικών κομματιών.

Σε πηλό stoneware ή πορσελάνη, τα έργα τους αντιπροσωπεύουν τόσο την γη όσο και τον ουρανό. Ανακαλύψτε τα κομψά αντικείμενά τους, επιτοίχια, επιτραπέζια ή σε μορφή εκκρεμούς, που θα δώσουν στον χώρο σας μια άλλη διάσταση διακόσμησης. Παράλληλα, κεραμικές σβούρες, ρόδια, δέντρα και λουλούδια, πάντοτε σε γήινα χρώματα, θυμίζουν την ατέρμονη έλξη της βαρύτητας και τη σχέση του ανθρώπου με τη φύση.

Ο χώρος του σπιτιού είναι σημαντικός. Δίπλα στα γραφικά επιτοίχια που απεικονίζουν αστικά τοπία, θα βρείτε κομψές προτάσεις φωτιστικών σε λιτή μοντέρνα γραμμή που θα δώσουν ζεστασιά και πρωτοτυπία στον χώρο σας. Την περίοδο των γιορτών, τα γούρια του ατελιέ αποτελούν πρώτη επιλογή και θα συνοδεύουν τους κοντινούς σας ανθρώπους καθόλη τη διάρκεια του νέου έτους.

Δείτε τη συλλογή

Καλως ηρθατε

Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Update cookies preferences