Αποστολή & Παράδοση

 1. Σε ποιες περιοχές γίνονται αποστολές προϊόντων;

  Αποστολές γίνονται σε όλη την επικράτεια της Ελλάδας καθώς και στις περισσότερες χώρες του εξωτερικού, εντός και εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 2. Μπορώ να δηλώσω ταχυδρομική θυρίδα ως διεύθυνση αποστολής;

  Μπορείτε, εφόσον το επιθυμείτε, να δηλώσετε ταχυδρομική θυρίδα ως διεύθυνση αποστολής.

 3. Ποιες είναι οι υπηρεσίες και το κόστος αποστολής;

  Εντός της ελληνικής επικράτειας, τα προϊόντα μας αποστέλλονται μέσω εταιρειών courier. Στις χώρες της Ε.Ε., οι αποστολές γίνονται με υπηρεσία courier (DHL). Εκτός Ε.Ε., οι αποστολές πραγματοποιούνται μέσω ΕΛΤΑ ή εναλλακτικά μέσω υπηρεσίας courier (DHL).

  Το κόστος της αποστολής εξαρτάται από το βάρος και τις διαστάσεις του δέματος καθώς και από τον προορισμό. Το κόστος αποστολής υπολογίζεται πριν την πληρωμή και εμφανίζεται στο καλάθι αγορών.

  Για παραγγελίες κοσμημάτων, η αποστολή γίνεται δωρεάν για παραγγελίες αξίας:

  • άνω του ποσού των 100 ευρώ, για αποστολές εντός της ελληνικής επικράτειας
  • άνω του ποσού των 300 ευρώ, για αποστολές στο εξωτερικό.
 4. Θα προκύψουν επιπλέον φόροι στα ποσά που αναγράφονται στο e-shop;

  Οι παραγγελίες εντός Ελλάδας και Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν επιφέρουν επιπλέον φόρους. Αν η χώρα αποστολής της παραγγελίας σας βρίσκεται εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, σε αυτήν την περίπτωση, ενδέχεται να υπάρξουν δασμοί ανάλογα με την τελωνειακή πολιτική της χώρας προορισμού.

 5. Πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου;

  Στο Λεκανοπέδιο Αττικής, οι περισσότερες παραγγελίες παραδίδονται εντός 1-5 εργάσιμων ημερών. Στην υπόλοιπη Ελλάδα, οι περισσότερες παραγγελίες παραδίδονται εντός 3-6 εργάσιμων ημερών.

  Στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι παραγγελίες παραδίδονται συνήθως εντός 6-10 εργάσιμων ημερών, ενώ στις λοιπές χώρες ο χρόνος παράδοσης είναι 2-4 εβδομάδες.

  Σημειώστε ότι για τις αποστολές εκτός Ελλάδος, υπάρχει η δυνατότητα συντομότερου χρόνου παράδοσης. Παρακαλούμε σε τέτοια περίπτωση όπως επικοινωνήσετε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@kori.gr, καθώς και τηλεφωνικά στο 210.323.3534 από Δευτέρα έως Σάββατο, από τις 10:00 έως τις 17:00.

 6. Πώς μπορώ να παρακολουθήσω την παραγγελία μου;

  Ένας αριθμός παρακολούθησης (tracking number) της μεταφορικής εταιρείας θα εκχωρηθεί στην αποστολή της παραγγελίας σας.  Θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τον αριθμό παρακολούθησης και έναν σύνδεσμο για την παρακολούθηση του δέματος.

Καλως ηρθατε

Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Update cookies preferences