Καλλιτέχνης:

Βύρων Δημητρακούλης

Βραβευμένος στην Πανελλήνια Έκθεση Κεραμικής, ο Βύρων Δημητρακούλης είναι αναγνωρισμένος κεραμίστας, μέλος του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος. Οι δημιουργίες του, τόσο σε κεραμικό όσο και σε ορείχαλκο, ξεχειλίζουν καλλιτεχνική έμπνευση και ταλέντο.

Τα έργα του Βύρωνα ξεχωρίζουν για την πρωτοτυπία των απεικονιζόμενων μορφών, την εσωτερική ομορφιά τους και πρωτίστως, την κίνησή τους. Η κίνηση κάθε φιγούρας, μοναδική και εκκεντρική, γεννάει σκέψεις και συναισθήματα και καλεί τον παρατηρητή να μαντέψει την ιστορία που κρύβεται πίσω από το δημιούργημα. Μετά την κίνηση, το χρώμα. Μεγάλα έργα εκθέτουν εκπληκτικές φόρμες, συνδυασμένες ενίοτε με μεταλλικά στοιχεία, και πάντοτε σε χρώματα που εντυπωσιάζουν και δένουν αρμονικά με το έργο προσδίδοντάς του μια νέα διάσταση.

Η έμπνευση φαίνεται αστείρευτη. Ανακαλύψτε την μεγάλη συλλογή μουσικών και δερβίσηδων του Βύρωνα, αλλά και την δουλειά του καλλιτέχνη σε μέταλλο. Έργα  τοίχου, σε ορείχαλκο, σίδερο ή ίνοξ, συχνά συνδυασμένα με ζωγραφική ακρυλικών χρωμάτων μας δίνουν την οπτική του για την ζωή στην πόλη.

Δείτε τη συλλογή

Καλως ηρθατε

Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Update cookies preferences