Καλλιτέχνης:

Savina

Η Σαβίνα Βασιλειάδη γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη το 1961. Το 2000, έχοντας ολοκληρώσει τις σπουδές τις κι αποκτήσει πολύχρονη εμπειρία στο εξωτερικό, επιστρέφει μόνιμα στην πατρίδα της, την Ελλάδα, όπου συνεχίζει την καλλιτεχνική της πορεία και βραβεύεται στην Πανελλήνια Έκθεση Κεραμικής. Προτείνει μια μεγάλη συλλογή από έργα σε κεραμικό stoneware ή πορσελάνη, όλα υψηλής αισθητικής και εξαιρετικής ομορφιάς.

Τα πορσελάνινα επιτραπέζια έργα της στέκονται με χάρη και κομψότητα σε οποιονδήποτε χώρο, ενώ συχνά, μέσω ενός κρυμμένου λαμπτήρα ή κεριού, γεμίζουν το δωμάτιο με ζεστασιά. Άλλοτε, η κεραμική τέχνη συνδυάζεται άψογα με την ζωγραφική ακρυλικών χρωμάτων. Γλάροι από κεραμικό stoneware ή φύλλα από πορσελάνη τοποθετούνται με προσοχή κι έμπνευση σε επιτοίχια έργα, δίνοντας τους βάθος και ζωντάνια με τον τρισδιάστατο χαρακτήρα τους.

Εξίσου επιβλητικές και αναμφίβολα μοναδικές, οι εκπληκτικές πιατέλες της Σαβίνας σε κεραμικό stoneware επιβάλλονται στον χώρο σας και τον καθορίζουν. Η κάθε μία είναι μοναδική. Η Σαβίνα παίζει με την υάλωση και τις φόρμες δημιουργώντας κεραμικά  με μαγευτικά χρώματα  που σας προκαλούν να τα εντάξετε στην ζωή σας.

Δείτε τη συλλογή

Καλως ηρθατε

Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Update cookies preferences