Καλλιτέχνης:

Apostolos

Καταξιωμένος σχεδιαστής κοσμημάτων, ο Απόστολος Κλειτσιώτης ξεκίνησε την καλλιτεχνική του καριέρα το 1990. Τα πρωτοπόρα κομμάτια του σε χρυσό και ασήμι, για κάθε ηλικία, φύλο και γούστο, για κάθε περίσταση και περίοδο της ζωής, έχουν λάβει δικαίως διεθνή αναγνώριση.

Στη δουλειά του Απόστολου, η τόλμη συναντά την ευαισθησία. Το θαρραλέο μαύρο χρώμα του οξειδωμένου ασημιού συνδυάζεται αισθητικά με την ευαισθησία ενός πολύτιμου ρουμπινιού, ενός διαμαντιού και με ένα σχέδιο εμπνευσμένο από τη μορφή λουλουδιών. Η διακριτικότητα των πολύτιμων λίθων βρίσκεται σε όμορφη αντίθεση με την εσκεμμένα τραχιά επιφάνεια του μετάλλου και, συχνά, το επιβλητικό μέγεθος του κοσμήματος. Παράλληλα, τα ως επί το πλείστον γεωμετρικά σχήματα των έργων αντιδιαστέλλονται με την σκοπίμως ατελή, χειροποίητη παρουσίασή τους.

Στο αντίκρισμα των κοσμημάτων του Απόστολου, οι αισθήσεις βρίσκονται σε συνεχή διαμάχη. Η όψη και η υφή, η λογική και το συναίσθημα αντιμάχονται παλεύοντας η κάθε μία να τραβήξει την προσοχή μας. Το αποτέλεσμα μας συνεπαίρνει.

Δείτε τη συλλογή

Καλως ηρθατε

Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Update cookies preferences